Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Parc de Nadal de la Canonja celebra el desè aniversari

Aquest Nadal, el parc obrirà al públic tres dies, matí i tarda, 27, 28 i 29 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’any 2008, des de la Regidoria de Cultura es va iniciar el que aleshores era una nova activitat a la Canonja: el parc infantil.

L’any 2008, des de la Regidoria de Cultura es va iniciar el que aleshores era una nova activitat a la Canonja: el parc infantil.

L’any 2008, des de la Regidoria de Cultura es va iniciar el que aleshores era una nova activitat a la Canonja, però que responia a la demanda de molta gent del nostre poble i també a una voluntat de proporcionar als nens i nenes de la Canonja un espai d’esbarjo en unes dates tan assenyalades. Enguany, el Parc de Nadal celebra el seu desè aniversari carregat de noves activitats per a totes les edats.

Des d’un inici, han estat moltes les entitats canongines que s’han volgut afegir a participar en aquesta activitat i també, darrerament, diverses empreses del nostre entorn hi donen suport. El primer tinent d’alcalde i regidor de cultura, Salvador Ferré, comenta “la importància de la col·laboració d’aquestes entitats i empreses per tal d’organitzar un parc divers i amb moltes opcions per a tots els nens i nenes de la Canonja”.

L’èxit d’aquesta iniciativa ha anat augmentant amb cada edició i l’any passat es van comptabilitzar més de 2.000 persones al llarg dels tres dies que dura el parc.

Aquest Nadal, el parc obrirà al públic tres dies, matí i tarda, 27, 28 i 29 de desembre. Enguany, s’ha substituït l’espectacle d’animació final amb actuacions més diverses: Xarangues, coreografies i música tradicional, constituint aquesta la diferència més significativa respecte a d’altres anys.

Hi haurà tallers molt diversos de reciclatge, modelatge, dibuix, mòbils, titelles, maquillatge, goma eva, xapes... A banda dels tallers, també tindrem el rocòdrom, passejos a cavall, mostra de gossos ensinistrats, guarniment d’arbres de Nadal....

També, es manté l’entrada solidària del darrer dia per Càritas la Canonja i cal portar productes de neteja o higiene personal per poder entrar al Parc.

 

 

 

Temas

Comentarios

Lea También