El Pare Noel t’espera a Parc Central

25 noviembre 2021 08:31 | Actualizado a 25 noviembre 2021 11:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A partir del divendres, 26 de novembre, tots els nens i nenes ja poden entregar la seva carta i fer-se fotos amb el Pare Noel de Parc Central. Provinent del Pol Nord, Santa Claus i els seus ajudants visitaran Parc Central tots els divendres, dissabtes i diumenges d’obertura fins al 24 de desembre. A més, també hi estaran durant tot el Pont de la Puríssima –6, 7 i 8 de desembre– i la setmana del 20 de desembre. Després de Nadal, el Patge Reial serà l’encarregat de recollir els desitjos de totes les famílies.

La campanya de Nadal de Parc Central comptarà també amb propostes de música ambiental. En total, 16 grups de músics locals de Tarragona ambientaran els passadissos de les botigues en dates assenyalades i determinades franges horàries per ajudar a fer una visita més agradable i especial per aquesta època de l’any.

El divendres, 26 de novembre, és el dia de la benvinguda a les festes al Parc Central que s’ha preparat amb una decoració totalment renovada que ha estat instal·lada per una empresa de la zona. Així, enguany, l’ambient nadalenc vindrà de la mà d’una decoració especial basada en ornamentació vegetal autòctona. Per primera vegada l’edifici s’omplirà amb un total de 100 arbres naturals i plantes de temporada. A més, s’eliminaran tots els elements decoratius de plàstic de temporades anteriors. Un cop finalitzades les festes i responent al compromís de Parc Central amb les polítiques sostenibles i l’economia circular, la vegetació serà reciclada com a fracció vegetal per tal d’obtenir compost.

Festius d’obertura

Durant la campanya de Nadal, el Centre Comercial Parc Central mantindrà obert tots els festius, excepte el 5 de desembre, els festius de Nadal –25 i 26 de desembre–, Cap d’Any –1 de gener– i dia de Reis –6 de gener–.

Consulta els horaris i tota la programació nadalenca de Parc Central en aquest enllaç

Comentarios
Multimedia Diari