El Parlament insta a la Generalitat a corregir les deficiències estructurals del barri Centcelles de Constantí

Els grups parlamentaris demanen un pla d'anàlisi de la situació

19 mayo 2017 16:31 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Parlament de Catalunya ha aprovat una esmena presentada pel grup socialista als pressupostos de la Generalitat en la que es demana a la Generalitat que garanteixi l’elaboració d’un pla d’anàlisi, diagnosi i actuació de les deficiències estructurals dels habitatges del barri de Centcelles, al municipi de Constantí.

En relació a aquesta qüestió el PSC per Tarragona Carles Castillo ha explicat que “des del grup socialista sempre ens hem pres molt seriosament totes les problemàtiques que afecten Constantí perquè som plenament conscients de les dificultats actualment existents al municipi i de la lluita de l’Ajuntament per donar-hi resposta. Per contra, en els darrers anys el Govern de la Generalitat no ha fet res més que desinvertir a Constantí.”

En aquest sentit Castillo ha recordat la caiguda brutal de les inversions de la Generalitat a Constantí que han passat d’un volum inversor de 2,3 milions d’euros el darrer any de Govern catalanista i de progrés a tan sols poc més de mig milió d’euros en els darrers pressupostos del Govern Convergència-ERC.

Per contra, “el PSC ha estat l’únic grup polític en parlar de Constantí al Parlament perquè creiem necessari que la Generalitat inverteixi al municipi per, per exemple, ajudar a pal·liar l’alt nivell de fracàs escolar que hi ha, resoldre el drama dels desnonaments que s’ha produït, arranjar estructuralment el barri de Centcelles com ara hem defensat, etc.”

“Cal tenir present que Constantí és un municipi del Tarragonès ple de vitalitat i amb un volum de població que s’acosta als 7.000 habitants. Cal, doncs, garantir els serveis, prestacions i equipaments necessaris per tal que els veïns de Constantí disposin dels paràmetres de qualitat de vida que es mereixen, exactament igual que la resta de catalans. Els socialistes no abdicarem d’aquest propòsit i estarem amatents a què el Govern de Junts pel Sí doni compliment a aquest mandat del Parlament impulsat pel grup socialista”, ha conclòs el diputat tarragoní.

 

Comentarios
Multimedia Diari