El Pont del Diable, protagonista d’un videoclip

La cantant Sara Veneros va rodar a l’Agost en diversos llocs de Tarragona.

31 octubre 2017 16:30 | Actualizado a 02 noviembre 2017 13:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cantant Sara Veneros llença el seu nou videoclip Olvidar. Les imatges d'aquesta producció audiovisual es van rodar el passat mes d’Agost en diversos llocs de Tarragona.

La província tarragonina ha atorgat una energia i una química especial a la història d’amor que mostra la cançó. Llocs com el Pont del Diable, la Platja Llarga o el carrer Merceria omplen de color i sensibilitat la pantalla. «Ha sigut meravellós el rodatge del videoclip. És una de les experiències més boniques que he tingut a la meva vida, ho dic de tot cor», confessa l’artista nascuda a Àvila.

Dintre del seu segon disc Cuando la Tierra suena, Olvidar és molt més que una típica cançó d’amor. Parla de la manera d’enfrontar-se a la vida; especialment als maldecaps del desamor.

Segons paraules de la cantant, «en el meu cas fa temps que vaig decidir passar d’un paper de víctima a adoptar una actitud d’acceptació i de celebració». Per això, el videoclip ens mostra un viatge cap al mar. Metàfora de la decisió que pren una jove després de trencar una relació sentimental.

Dirigit pel realitzador tarragoní Toni Sánchez, va descartar rodar el videoclip on s’havia previst anteriorment, i va voler portar el rodatge a la seva ciutat natal. «Ha sigut especial poder gravar a casa. L’estil que demanava el videoclip encaixava perfectament amb el caràcter de la ciutat i tot l’equip va veure que no hi havia cap dubte. S’havia de rodar a Tarragona».

Comentarios
Multimedia Diari