El Port de Tarragona arreglarà la seva antiga seu per 4,7 milions d'euros

El Port de Tarragona arreglarà la seva antiga seu per 4,7 milions d'euros

19 febrero 2019 16:37 | Actualizado a 19 febrero 2019 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Port de Tarragona ha adjudicat aquest dimarts les obres de rehabilitació de la seva antiga seu a l'UTE formada per les empreses COMSA, SAU i GICSA per un import de 4,7 milions d'euros, segons informa l'Autoritat Portuària (APT).

Les obres s'iniciaran el mes d'abril vinent, amb un termini d'execució de 18 mesos, i comprenen la rehabilitació integral de l'edifici, que, amb 4.828 metres quadrats construïts, es destinarà a usos administratius i de serveis portuaris.

L'edifici, obra de l'arquitecte Josep Maria Garreta i un dels pocs exemples del brutalisme a Catalunya, es va clausurar el 2010 i va sorgir un moviment ciutadà per salvar-lo.

El projecte adjudicat aquest dimarts actualitza i modernitza l'antic edifici, sense afectar la seva essència arquitectònica.

Una vegada arreglat, acollirà Port Control, serveis tècnics i administratius de Salvament Marítim, l'àrea de senyals marítims de l'APT i l'àrea administrativa de la Corporació de Pràctics.

També hi haurà sales operatives per a Capitania Marítima i una sala de crisi; dues plantes es destinaran a la pròpia APT i a dues plantes més es preveu llogar oficines a terceres empreses.

Finalment, la planta baixa acollirà una sala d'actes i un centre d'interpretació del port. 

Comentarios
Multimedia Diari