Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Port de Tarragona col·labora amb l'associació Síndrome de Down

Alhora, CuinaGestió ha rebut el distintiu de 'Cuina Catalana' per part de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica

Europa Press

Whatsapp
Imatge de la cuina de l'empresa de càtering CuinaGestió. FOTO:ALBA MARINÉ

Imatge de la cuina de l'empresa de càtering CuinaGestió. FOTO:ALBA MARINÉ

El menjador del Port de Tarragona, a través de CuinaGestió, la companyia encarregada del servei de cuina, ha incorporat un nou treballador en el marc del projecte 'Agafa't 21', que es basa en un conveni de col·laboració entre l'associació Síndrome de Down de Tarragona i CuinaGestió.

L'objectiu d'aquest conveni és desenvolupar un programa d'inserció laboral per a persones amb discapacitat, dotant els participants de les habilitats necessàries per a cada ofici, fet que també reverteix en un major grau d'autonomia del discapacitat, ha informat el Port de Tarragona aquest divendres en un comunicat.

Alhora, CuinaGestió ha rebut el distintiu de 'Cuina Catalana' per part de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica, un segell de qualitat obtingut per preparar plats seguint receptes tradicionals i utilitzant ingredients de proximitat.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También