Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Port de Tarragona mou 24,7 milions de tones fins al setembre, un 7,1% més

Els productes energètics han suposat 17,7 milions de tones, sobre tot carbó, productes petrolífers i químics, i aquesta xifra suposa un creixement del 10,8%

EFE

Whatsapp
Fotografia aèria del Port de  Tarragona

Fotografia aèria del Port de Tarragona

El Port de Tarragona ha gestionat 24,7 milions de tones de mercaderies fins al setembre, fet que suposa un creixement del 7,1% en comparació dels nou primers mesos del 2014, un repunt impulsat, sobretot, per l'augment de les exportacions, que han crescut un 20,4%, mentre que les importacions ho han fet un 6,5%.

Els productes energètics han suposat 17,7 milions de tones, sobre tot carbó, productes petrolífers i químics, i aquesta xifra suposa un creixement del 10,8%, ha informat el Port de Tarragona aquest divendres en un comunicat.

Pel que fa als productes agroalimentaris (mercaderia en la qual l'enclavament tarragoní és líder a la Mediterrània), fins al setembre ha mogut 3,4 milions de tones (un 3,9% més), i destaca l'increment d'un 5,2% dels cereals i d'un 19,8% del pinso, i alhora també ha augmentat la importació d'Ucraïna i l'Argentina.

Respecte al tràfic de bestiar, continua la tendència a l'alça i ha exportat 229.800 caps a països del nord d'Àfrica, fet que suposa un repunt del 60%.

Per la seva banda, el tràfic de vehicles s'ha situat en 86.103 unitats, un 88% més, gràcies a l'augment de les exportacions i de les importacions, i només el setembre el Port de Tarragona ha gestionat 10.000 vehicles, un 44,5% més.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También