El Port de Tarragona rebrà més de 400 creueristes aquest cap de setmana

A bord de dos vaixells: el 'Sea Cloud II', que atracarà divendres, i el 'Wind Surf', que arribarà a Tarragona diumenge

19 mayo 2017 19:31 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Port de Tarragona rebrà aquest cap de setmana més de 400 creueristes que arribaran a bord de dos vaixells: el 'Sea Cloud II', que atracarà divendres, i el 'Wind Surf', que arribarà a Tarragona diumenge, ha informat la infraestructura en un comunicat.

El 'Sea Cloud II', de la companyia Sea Cloud Cruises, arribarà a Tarragona procedent de Palma de Mallorca amb 94 passatgers a bord, la majoria suïssos i alemanys, que tenen excursions contractades per visitar el centre de la ciutat i un celler de vins del territori; a les 20 hores del mateix divendres, el vaixell sortirà amb destinació a Barcelona.

El 'Wind Surf', de la companyia Windstar, viatja amb 310 passatgers a bord, sobretot de nacionalitat estatunidenca, que visitaran Tarragona, Montblanc, Poblet, Sitges i també un celler de vins; el creuer atracarà a les 9 hores de diumenge procedent d'Eivissa, i sortirà a les 22 hores cap a Barcelona.

El Port de Tarragona ha recordat que aquests dos creuers són el quart i el cinquè que arriben a l'enclavament tarragoní aquesta temporada.

Les previsions de creuers per a aquesta temporada són de rebre 22 vaixells, fet que suposa doblar els onze creuers que van atracar a les instal·lacions del Port de Tarragona l'any passat.

Comentarios
Multimedia Diari