Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Port de Tarragona, referent a Europa del tràfic de fruita

Participarà a Fruit Logistica, la principal fira del sector internacional que se celebra a Berlín

Diari de Tarragona

Whatsapp
Amb un moviment mitjà anual d’unes 160.000 tones de fruita, el Port de Tarragona té relacions comercials amb 28 països

Amb un moviment mitjà anual d’unes 160.000 tones de fruita, el Port de Tarragona té relacions comercials amb 28 països

El Port de Tarragona participa un any més a Fruit Logistica, la principal fira del sector internacional de fruites i hortalisses, que se celebra a Berlín del 7 al 9 de febrer.

L’objectiu és establir reunions i enfortir vincles comercials amb operadors logístics, importadors i exportadors de fruita i diferents empreses relacionades amb el sector. Fruit Logistica compta amb més de 3.000 expositors i 76.000 visitants cada any.

El Port de Tarragona, porta d’entrada per a la distribució de fruites i hortalisses a la Mediterrània y el nord d’Àfrica

El de Tarragona és un port de referència en el tràfic de fruita a nivell europeu i disposa d’unes instal·lacions pioneres a la Mediterrània. Amb un moviment mitjà anual d’unes 160.000 tones de fruita (12.000 d’exportació i 148.000 d’importació), té relacions comercials amb 28 països d’arreu del món.

Sòlid referent també a nivell internacional, el Port de Tarragona ha aconseguit un progressiu posicionament al rànquing de ports espanyols (es situa entre els cinc primers) i, any rere any, fiança els bons resultats tot i el context econòmic.

La seva ubicació geoestratègica al sud d’Europa ha contribuït a reforçar les relacions internacionals, especialment en la importació de fruita, i es consolida com a port d’entrada de la península Ibèrica per a fruita tropical. Les seves infraestructures i serveis intermodals el converteixen, a més, en la millor opció a la Mediterrània per a la distribució cap a la península Ibèrica i Europa.

Temas

Comentarios

Lea También