El Port de Tarragona reobre les zones de joc a l’aire lliure

Després de 3 mesos precintats s’obren els parcs infantils del Serrallo i els dos parcs del Moll de Costa afegint l’espai comú de bàsquet situat també al Moll de Costa

19 junio 2020 07:50 | Actualizado a 28 junio 2020 09:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui, 19 de juny el Port de Tarragona reobre els parcs infantils que gestiona dins del seu espai portuari. Es tracten dels dos parcs situats al Moll de Costa, el parc del Serrallo i l’espai per jugar a bàsquet situat també al Moll de Costa.

Després de tres mesos precintats, aquest divendres s'han tornat a obrir les zones de joc a l'aire lliure, les sorreres i parcs infantils. El Port recorda que cal seguir adoptant totes les mesures de seguretat i higiene davant la Covid-19 que marquen les autoritats, com són la higiene de mans, l'ús de mascaretes i el respecte de la distància social.

La mesura es pren pel desenvolupament positiu de la ‘nova normalitat’ amb relació a la contenció de la COVID-19 que permet avançar en la flexibilització de les restriccions decretades durant l’estat d’alarma.

D'altra banda, el Port també vol fer una crida a la responsabilitat de les persones adultes per extremar el control sobre els infants, així com evitar aglomeracions, apel·lant a la responsabilitat individual i col·lectiva.

Comentarios
Multimedia Diari