Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Port de Tarragona tanca la temporada de creuers amb prop de 100.000 passatgers

L'impacte econòmic al territori s’estima en més de 7,3 milions d’euros

ACN

Whatsapp
Roda de premsa de balanç de la temporada de creuers al port de Tarragona. FOTO ACN

Roda de premsa de balanç de la temporada de creuers al port de Tarragona. FOTO ACN

El port de Tarragona ha superat les expectatives i ha tancat la temporada de creuers amb 57 vaixells i 98.126 passatgers, un 91% més que l’any passat. Tres de cada quatre usuaris són clients de la companyia Costa Cruceros. Del conjunt de viatgers, el 78% corresponen a passatgers en trànsit i el 22% són persones que han embarcat o desembarcat a la ciutat. L’impacte econòmic de l’activitat de creuers s’estima en més de 7,3 milions d’euros. El Port i la resta d’integrants de la taula estratègica dels creuers s’han felicitat pel fet que la gran majoria de passatgers visiten el territori i el puntuen amb una mitjana de 8,2. De cara a l’any vinent, la previsió és assolir els 110.000 creueristes, un 12% més, i 67 vaixells.

De fet, la companyia Costa Cruceros operarà a Tarragona amb un vaixell més gran, el Costa Fortuna, que té una capacitat de 3.500 passatgers. Això suposarà un repte afegit, atès que la major afluència de visitants es produirà en diumenge i no en divendres com ha passat aquesta temporada. En aquest sentit, l’Ajuntament s’emplaça a continuar treballant amb els sectors comercial i turístic per garantir que el visitants puguin trobar negocis oberts.

Temas

Comentarios

Lea También