Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Port desactiva l'emergència, però continua la investigació sobre la taca

Asseguren que les dàrsenes estan completament netes

Redacció

Whatsapp
Imatge d'ahir al vespre de la taca d'hidrocarbur que ha aparegut davant el Port. Foto: Pere Ferré

Imatge d'ahir al vespre de la taca d'hidrocarbur que ha aparegut davant el Port. Foto: Pere Ferré

El Port de Tarragona ha desactivat a les 17.30 hores d’avui el Pla Interior Marítim (PIM) que estava en fase d’emergència -situació 1- com a conseqüència de la taca d’hidrocarbur lleuger que s'havia detectat en aigües del Port. En aquest sentit, asseguren que les dàrsenes del Port de Tarragona estan completament netes, i ja s’ha retirat la barrera que protegia, de manera preventiva, la zona interior del Port.

D’altra banda, es manté la investigació amb presa de mostres per part de l’APT, Capitania Marítima, ACA i Seprona per a determinar la procedència.

La tasca duta a terme per l’equip de Medi Ambient de l’Autoritat Portuària de Tarragona, de Salvament Marítim i Capitania Marítima posa de manifest, segons el Port, "l’eficiència de l’operativa del PIM al Port de Tarragona, aprovat fa aproximadament un any".

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También