Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Recinte Firal de Tarragona acollirà dimarts una nova campanya de donació de sang

Els donants han de reservar hora prèviament al web del Banc de Sang

Diari de Tarragona

Whatsapp
Última campanya de donació de sang al Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona. FOTO: PERE FERRÉ

Última campanya de donació de sang al Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona. FOTO: PERE FERRÉ

El Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona acollirà dimarts que ve una nova campanya de donació de sang per garantir les donacions a Catalunya durant l'emergència sanitària per coronavirus. Els donants han de reservar hora prèviament a través del web donarsang.gencat.cat/tarragonafira. L'espai estarà obert de les deu del matí fins a les dues del migdia i de quatre a vuit de la tarda. El Banc de Sang recorda que la donació de sang és aquests dies una de les activitats "imprescindibles" per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients hospitalitzats.

Els donants disposaran de gel esterilitzant a l'arribada al recinte firal i hauran de guardar la distància mínima d'un metre amb la resta de persones. També se'ls facilitarà un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari, entre altres mesures, per evitar la propagació del virus.

Temas

Comentarios

Lea También