El Serrallo torna a estar de festes en honor a la Verge del Carme

Les entitats culturals nodreixen d’actes de tot tipus el cap de setmana i els actes més destacats són el concert de Cultrum, la Despertada de Gegants, el correfoc infantil i la tradicional processó marítima, que se celebrarà dilluns

13 julio 2018 10:18 | Actualizado a 23 julio 2018 10:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El barri del Serrallo ja torna a estar de festes. Dues setmanes després de Sant Pere, arriba la Verge del Carme, amb la tradicional processó marítima, que tindrà lloc el pròxim dilluns, 16 de juliol. El Serrallo viurà les festes de la seva patrona durant tot el cap de setmana. El tret de sortida serà avui, a partir de les vuit de la tarda, amb el pregó de festes a càrrec de Ferran Diago Solé, expresident de l’Associació de Veïns del Serrallo, entitat que organitza el cap de setmana festiu. El pregó estarà amenitzat per una actuació de l’escola de ball Nou Ritme. 

A continuació, tindrà lloc el concert In the Flesh, de James White, al Teatret del Serrallo. A partir de les nou del vespre, sota la pèrgola, se celebrarà el sopar popular, acompanyat de música jazz. A partir de les dotze de la nit, el Grup Papá Canalla posarà el ritme de rumba a una nit que acabarà amb Dj Rayo. 

Una masterclass de Zumba i Spinning seràn les protagonistes del matí de dissabte 14, a partir de les onze. Hi haurà inflables per a la canalla i també música per als joves. A les sis de la tarda, començarà la diada castellera amb els Torraires de Montblanc, els Xicots de Vilafranca i els Xiquets del Serrallo. A les nou del vespre arribarà un dels actes més esperats d’aquestes festes: la XIII Despertada de Gegants pels carrers del barri mariner. Després de les havaneres amb el grup Xató, hi haurà el concert de la banda tarragonina Cultrum. La nit acabarà amb Dj Rayo. 

L’endemà, diumenge 15, a partir de dos quarts de deu del matí, se celebrarà la XI Trobada Gegantera. També hi haurà vermut musical i, a la tarda, festa infantil per a la canalla. A les vuit de la tarda serà el torn del foc. La Trobada de Bestiari Infantil, organitzat per la Colla de Diables Voramar del Serrallo-Víbria de Tarragona, omplirà els carrers d’espurnes. A partir de dos quarts de deu de la nit tindrà lloc el solemne Rosari de les Torxes. Després de sopar, serà el torn de la revetlla popular amb l’orquestra Jamaika Band. 

El dilluns 16 de juliol, el dia de la Verge del Carme, hi haurà una missa solemne a partir de les dotze del migdia i la tradicional processó marítima a partir de les set de la tarda. Al vespre se celebrarà la revetlla a l’antiga, amb Shákata, al Teatret del Serrallo.

Comentarios
Multimedia Diari