El Serrallo va donar ahir el tret de sortida a la Setmana Santa

El pregó que pronunciarà avui Adolf Quetcuti inicia oficialment els actes religiosos d’aquesta tradició. Tanmateix, ahir ja es va poder viure la primera processó 

18 marzo 2018 16:49 | Actualizado a 18 marzo 2018 16:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els serrallencs cada any acaben mirant el cel amb la por que la pluja espatlli la primera processó de la Setmana Santa tarragonina.

Ahir no va ser l’excepció. Quan a primera hora de la tarda començaven a caure les primeres gotes, es va témer el pitjor. Però no va ser així, i les dues confraries del barri mariner, el Gremi de Marejants i la Confraria de Pescadors, van poder sortir al carrer.

Desenes de tarragonins van poder contemplar tres de les imatges de la vida de Jesucrist, la Presa de Jesús, que sortia en processó per primera vegada des de la seva ampliació, el Sant Sopar i el Sant Enterrament. Prèviament, s’havia celebrat a l’església de Sant Pere el tradicional via crucis del Gremi de Marejants.

Tanmateix, la Setmana Santa començarà oficialment avui amb el pregó, que anirà a càrrec del president de la Germandat de Sant Magí Màrtir a Tarragona, Adolf Quetcuti, el qual és també president del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari