El Servei Català de Trànsit demana molta prudència en la conducció pel gel que es pot formar a les carreteres arran de les baixes temperatures

Encara hi ha una quinzena de vies afectades per la neu

ACN

Whatsapp

El Servei Català de Trànsit ha demanat molta prudència en la conducció i sobretot moderar la velocitat per les plaques de gel que es poden formar a les carreteres arran de les baixes temperatures previstes. Aquest matí encara hi ha afectacions a la xarxa viària per la nevada d'aquest dimecres. Continuen tallades la C-28 per accedir al Port de la Bonaigua, la BV-4031 a Castellar de n'Hug i la BV-4024 de Bagà al coll de Pal. És obligatori per circular a la C-28 de Vielha a Vaquèira i de la Peülla a Casa Sastrada; la C-142b, per accedir al pla de Beret, la T-333 al Prat del Comte,la T-704 de la Febró a Prades i la TV-7021 de la Morera de Montsant a Cornudella.

Així mateix, hi ha presència de gel o neu a les carreteres N-230 entre Vilaller i Vielha, TV-7041 entre Alcover i Prades, T-221 a Santa Coloma de Queralt, T-233, a Sarral, T-224 a Llorac, T-701 entre Cornudella de Montsant i Prades i T-704 entre La Febró i Prades.

La nevada d'ahir va comportar molts problemes a la xarxa viària del país. Les principals vies com l'AP-7, l'AP-2 i l'A-2 van quedar tallades durant tot el matí en algun dels seus trams a causa de la neu. A l'A-2 desenes de vehicles van quedar atrapats a l'interior del túnel del Bruc. També a la C-32, en aquest cas per un accident, també molts vehicles van quedar encallats als túnels del Garraf.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También