Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Sindicat de Mossos demana millores per la Brimo nocturna de Salou, que es fa des de Sabadell

El Sindicat de Mossos d'Esquadra denuncia que els agents han de conduir uns 180 km cansats i adormits

ACN

Whatsapp
Sis agents dels Mossos uniformats, un de paisà i una furgoneta de la BRIMO.

Sis agents dels Mossos uniformats, un de paisà i una furgoneta de la BRIMO.

El Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME) demana deixar de fer el torn de nit a Salou (Tarragonès) o que es millorin les condicions dels agents, que hi ha d’anar des de Sabadell (Vallès Occidental). Asseguren que l’àrea de Brigada Mòbil s’ha de desplaçar del Vallès al Tarragonès, uns 140 quilòmetres, tant d’anada com de tornada. En un comunicat, afirmen que en cas de judici ràpid s’hi han de quedar sense dormir i , en acabat tornar a recórrer els 140 Km i “amb el sol de cara”. El SME avisa del risc que els agents s’adormin al volant. El sindicat assegura que s’han adreçat per escrit al director general de la Policia, Albert Batlle, demanant que es deixi de fer aquest servei en aquestes condicions, o bé habilitant un lloc perquè els agents puguin dormir o bé que el facin unitats més properes.

El SME afegeix que ja fa anys que aquesta situació es repeteix als mesos d’estiu i critica que el departament d’Interior i els mateixos Mossos d’Esquadra demanin precaució al volant i la conducció segura i alhora es faci “cas omís dels consells que donen a la resta de conductors”.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También