Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Sistema d'Emergències Mèdiques modifica l'estructura de la seva gestió territorial

Unifica les direccions de les regions sanitàries de Lleida i Alt Pirineu i Aran, Girona i Catalunya Central i Tarragona i Terres de l'Ebre

ACN

Whatsapp

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha modificat la seva estructura de gestió territorial. Segons ha informat el Departament de Salut, el SEM ha unificat la direcció de les regions sanitàries de Lleida i Alt Pirineu i Aran, sota la direcció de la doctora Judit Sánchez; la direcció de les regions Girona i Catalunya Central, amb la doctora Anna Fontquerni; i de Tarragona i Terres de l'Ebre, sota la direcció del doctor Alfonso López. 

La doctora Judit Sánchez ha pres el relleu de l'anterior cap territorial de l'Alt Pirineu i Aran, la doctora. Anna Fontquerni, actualment cap territorial de Catalunya Central i Girona, i del doctor Alfonso López, anterior cap territorial de Lleida i que passa a ser cap territorial de Tarragona i Terres de l'Ebre.

La doctora Judit Sánchez és metge en l'especialitat d'hematologia i hemoteràpia i ha treballat d'adjunta d'hematologia i urgències a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Va cursar un Máster en Emergències Extrahospitalàries que li va permetre entrar a treballar al SEM l'any 2011 com a metge, compatibilitzant la seva tasca assistencial entre les bases de Lleida, l'Alt Pirineu i la Catalunya Central, així com en el Centre de Coordinació Sanitària.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También