Más de Tarragona

El Tarraco Arena, l’espai d’esdeveniments millor connectat d’Europa

Fibracat instal·la al Tarraco Arena una connexió doble de 10 Gbps, que representa un total de 20 Gbps (el doble del que disposa el Camp Nou) per situar el recinte en l’avantguarda del món

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la TAP durant un concert. Cedida

Imatge de la TAP durant un concert. Cedida

Fibracat dotarà l’emblemàtic espai Tarraco Arena amb una xarxa wifi doble de 10 gigues, amb capacitat de connexió per a 10.000 usuaris simultanis, convertint l’espai en un dels millors connectat d’Europa. Aquesta aliança arriba en un moment en què la connectivitat s’ha convertit en un element necessari per realitzar amb èxit qualsevol esdeveniments, especialment els que són via streaming.

Fibracat instal·la al Tarraco Arena una connexió doble de 10 Gbps, que representa un total de 20 Gbps (el doble del que disposa el Camp Nou) per situar el recinte en l’avantguarda del món dels esdeveniments del segle XXI. A més, l’operador de telecomunicacions pot permetre una ampliació de capacitat ràpidament de 4.8 Tbps (48000 Gbps) en cas que sigui necessari.

La cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista, assegura que “aquesta iniciativa respon al nostre compromís de reequilibrar el territori, conscients que la tecnologia i la connectivitat són essencials per al desenvolupament econòmic i social”.

El director comercial i d’esdeveniments de Tarraco Arena, Javi Tirado, es mostra satisfet de l’acord de col·laboració que permetrà gaudir d’una nova experiència tecnològica als esdeveniments de l’espai, considerat com un dels recintes amb més capacitat d’Espanya. Javier Tirado assegura que “l’aliança amb Fibracat, representa un salt endavant en modernitat i prestació de serveis en un espai emblemàtic, com és l’antiga plaça de toros de Tarragona, construït l’any 1883”. Tirado afegeix que “la instal·lació d’aquesta xarxa wifi tan potent, que permet un servei global de connectivitat per a espectadors i professionals, obre noves oportunitats per a la celebració d’esdeveniments corporatius, congressos, espectacles i festivals, entre d’altres”.

Ambdues empreses han signat un acord de col·laboració per un període de 3 anys, amb voluntat de renovació.

Aquest és el segon acord que Fibracat signa, després del pavelló esportiu Nou Congost de Manresa, amb la voluntat de dotar de connectivitat a espais claus de Catalunya. Meritxell Bautista afirma que “som una empresa del territori, amb reptes de futur i volem obrir les ciutats a les noves oportunitats que vénen de la mà de la tecnologia”.

Temas

Comentarios

Lea También