El 'Tarragona, ciutat de castells' arriba a la seva quarta edició

El programa ofereix els dimecres de juliol, agost i setembre una desena d´actuacions en solitari de les quatre colles locals

19 mayo 2017 18:55 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El cicle ‘Tarragona Ciutat de Castells’ oferirà novament aquest estiu un producte casteller genuí i singular per apropar el fet casteller a la població del territori i als turistes. Actuacions específiques de les colles tarragonines i visites guiades per conèixer les dinàmiques internes de les agrupacions tornaran a ser el pal de paller d’aquest cicle pioner que aquest 2016 arriba a la quarta edició.

El programa ofereix els dimecres dels mesos de juliol, agost i setembre una desena d’actuacions en solitari de les quatre colles castelleres de la ciutat per donar a conèixer la realitat castellera de la mà dels seus protagonistes. Totes les actuacions comencen a les 20 h.

Paral·lelament, es mantenen els dimarts al vespre les visites guiades als locals dels Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona durant els seus assajos i als principals escenaris castellers de la ciutat. Totes les visites comencen a les 20 h i duren dues hores. ‘Tarragona Ciutat de Castells’ és una iniciativa de Tarragona Turisme, que ha editat un fullet informatiu que promociona les activitats en català, castellà, anglès i francès. El material també inclou una relació de totes les actuacions de les colles tarragonines al territori.

Per obtenir més informació i per comprar tiquets es pot consultar la pàgina web www.tarragonaturisme.cat o visitar qualsevol de les oficines del Patronat Municipal de Turisme.

Comentarios
Multimedia Diari