Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El 'Tarragona, ciutat de castells' arriba a la seva quarta edició

El programa ofereix els dimecres de juliol, agost i setembre una desena d´actuacions en solitari de les quatre colles locals

Redacció

Whatsapp
Els presidents de les quatre colles tarragonines, amb la regidora Elvira Ferrando. Foto: manel r. granell

Els presidents de les quatre colles tarragonines, amb la regidora Elvira Ferrando. Foto: manel r. granell

El cicle ‘Tarragona Ciutat de Castells’ oferirà novament aquest estiu un producte casteller genuí i singular per apropar el fet casteller a la població del territori i als turistes. Actuacions específiques de les colles tarragonines i visites guiades per conèixer les dinàmiques internes de les agrupacions tornaran a ser el pal de paller d’aquest cicle pioner que aquest 2016 arriba a la quarta edició.

El programa ofereix els dimecres dels mesos de juliol, agost i setembre una desena d’actuacions en solitari de les quatre colles castelleres de la ciutat per donar a conèixer la realitat castellera de la mà dels seus protagonistes. Totes les actuacions comencen a les 20 h.

Paral·lelament, es mantenen els dimarts al vespre les visites guiades als locals dels Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona durant els seus assajos i als principals escenaris castellers de la ciutat. Totes les visites comencen a les 20 h i duren dues hores. ‘Tarragona Ciutat de Castells’ és una iniciativa de Tarragona Turisme, que ha editat un fullet informatiu que promociona les activitats en català, castellà, anglès i francès. El material també inclou una relació de totes les actuacions de les colles tarragonines al territori.

Per obtenir més informació i per comprar tiquets es pot consultar la pàgina web www.tarragonaturisme.cat o visitar qualsevol de les oficines del Patronat Municipal de Turisme.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También