El Teatre Màgic arriba a la Canonja

Amb un espectacle d’ombres xineses i la Gran Gala de Màgia

01 noviembre 2017 18:39 | Actualizado a 01 noviembre 2017 18:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’onzena edició del Festival Internacional Teatre Màgic arriba a la Canonja els pròxims dies 9 i 10 de novembre amb dos espectacles gratuïts per a tota la família.

El dia 9 de novembre a les 6 de la tarda, a la sala noble del Castell de Masricart, Gonzalo Albiñana ens portarà un espectacle d’ombres xineses que ens descobriran la màgia que amaguen els núvols juntament amb jocs de màgia participativa presentats de forma molt original.

El divendres dia 10, també a les 6 de la tarda, la sala d’actes de l’Escola la Canonja acollirà la gran gala familiar on tota la família quedarà bocabadada, un fantàstic espectacle amb aparicions, desaparicions, transformacions i la complicitat del públic assistent.

El Festival Internacional Teatre Màgic és una proposta dirigida pel Mag Gerard que s’ha consolidat en les seves diverses edicions, aconseguint una nova dimensió social i convertint-se en un referent cultural.

En aquest gran esdeveniment han actuat els mags i il·lusionistes més famosos, representatius i de més prestigi del nostre país. La filosofia del festival és retornar la màgia al seu lloc d’origen: els teatres.

Comentarios
Multimedia Diari