Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps: Possibles ruixats fins al migdia al Camp de Tarragona

La previsió meteorològica d'aquest divendres 16 d'agost de 2019

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos, tret de Ponent i la meitat sud, on romandrà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat en general, malgrat que creixeran nuvolades a punts del Pirineu que deixaran el cel localment mig ennuvolat en aquest sector. Independentment, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos fins a mitja tarda al sector central del litoral i del prelitoral, tot i que al final del dia la nuvolositat tornarà augmentar en aquest sector.

Precipitacions

Fins a migdia són probables alguns ruixats d'intensitat feble o localment moderada al sector central del litoral que deixaran quantitats de precipitació minses o localment poc abundants. A banda, no es descarta algun ruixat feble i minso a punts del Pirineu Oriental a la tarda. A la provincia de Tarragona les pluges estan previstes tant al Tarragonès com a l'Alt Camp, el Baix Camp i el Baix Penedès. No es descarta que els xàfecs vagin acompanyats de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima quedarà semblant o lleugerament més baixa, tret de l'interior del quadrant nord-est, on localment serà lleugerament més alta. La temperatura mínima voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al quadrant nord-est, i entre 19 i 24 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 28 i 33 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé quedarà regular a punts de la meitat est i de la resta del sector central del litoral i del prelitoral fins a migdia.

Vent

Fins a mig matí bufarà la tramuntana al litoral de l'Alt Empordà, entre fluixa i moderada amb alguns cops forts, mentre que a la resta el vent serà fluix i de direcció variable, si bé predominarà el component sud a la la meitat sud del litoral i del prelitoral. A partir del migdia s'imposarà el vent de component sud en general, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre i a la meitat nord del litoral. Al final del dia el vent tendirà a quedar novament fluix i de direcció variable arreu, amb predomini del component sud al litoral.

Tendència per a demà

Cel serè en general fins a migdia. A partir de llavors creixeran núvols d'evolució a punts de muntanya que deixaran el cel localment mig ennuvolat en aquests sectors. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i del prelitoral a l'inici i al final del dia. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta, si bé quedarà semblant a punts del sector central del litoral i prelitoral, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta arreu.

Temas

Comentarios

Lea También