El Temps: Possibles ruixats fins al migdia al Camp de Tarragona

La previsió meteorològica d'aquest divendres 16 d'agost de 2019

15 agosto 2019 17:11 | Actualizado a 15 agosto 2019 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos, tret de Ponent i la meitat sud, on romandrà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat en general, malgrat que creixeran nuvolades a punts del Pirineu que deixaran el cel localment mig ennuvolat en aquest sector. Independentment, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos fins a mitja tarda al sector central del litoral i del prelitoral, tot i que al final del dia la nuvolositat tornarà augmentar en aquest sector.

Precipitacions

Fins a migdia són probables alguns ruixats d'intensitat feble o localment moderada al sector central del litoral que deixaran quantitats de precipitació minses o localment poc abundants. A banda, no es descarta algun ruixat feble i minso a punts del Pirineu Oriental a la tarda. A la provincia de Tarragona les pluges estan previstes tant al Tarragonès com a l'Alt Camp, el Baix Camp i el Baix Penedès. No es descarta que els xàfecs vagin acompanyats de tempesta.

 

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima quedarà semblant o lleugerament més baixa, tret de l'interior del quadrant nord-est, on localment serà lleugerament més alta. La temperatura mínima voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al quadrant nord-est, i entre 19 i 24 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 28 i 33 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé quedarà regular a punts de la meitat est i de la resta del sector central del litoral i del prelitoral fins a migdia.

Vent

Fins a mig matí bufarà la tramuntana al litoral de l'Alt Empordà, entre fluixa i moderada amb alguns cops forts, mentre que a la resta el vent serà fluix i de direcció variable, si bé predominarà el component sud a la la meitat sud del litoral i del prelitoral. A partir del migdia s'imposarà el vent de component sud en general, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre i a la meitat nord del litoral. Al final del dia el vent tendirà a quedar novament fluix i de direcció variable arreu, amb predomini del component sud al litoral.

Tendència per a demà

Cel serè en general fins a migdia. A partir de llavors creixeran núvols d'evolució a punts de muntanya que deixaran el cel localment mig ennuvolat en aquests sectors. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i del prelitoral a l'inici i al final del dia. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta, si bé quedarà semblant a punts del sector central del litoral i prelitoral, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta arreu.

Comentarios
Multimedia Diari