El Temps a Tarragona: Continua la bona ratxa, sol i temperatures altes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 27 de juliol 

26 julio 2020 08:50 | Actualizado a 26 julio 2020 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en general tot i que, a partir del final de la tarda, arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel sud-oest del país que aniran deixant el cel progressivament entre poc i mig ennuvolat. Independentment, al Pirineu i al Prepirineu es formaran alguns núvols d'evolució diürna durant les hores centrals del dia, així com al litoral sud hi haurà intervals de núvols baixos a l'inici i al final del dia.

Pluja

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Es mourà entre 13 i 17 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral i prelitoral sud i entre 16 ºC i 21 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta en general, tret del litoral i prelitoral sud on serà semblant. Oscil·larà entre 29 i 34 ºC al Pirineu, al litoral i prelitoral central i sud i entre 34 i 39 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, localment regular de matinada, si bé al litoral i prelitoral sud serà entre bona i regular.

Vent

A l'inici i al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable amb estones de calma, tot i que al litoral sud predominarà el vent de component sud fluix. La resta de dia bufarà vent de component sud entre fluix i moderat en general amb alguns cops forts a punts la meitat nord del litoral i de l'interior de les Terres de l'Ebre.

Tendència per demà

Cel mig i a estones molt ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a mig matí. A partir d'aleshores la nuvolositat minvarà progressivament de sud-oest a nord-est i a la tarda s'imposarà el cel serè o poc ennuvolat en general, només amb algunes nuvolades aïllades a punts del Pirineu. Independentment, als dos extrems del litoral hi haurà alguns núvols baixos a l'inici i al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari