El Temps a Tarragona: Venen més núvols a la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 8 de setembre

07 septiembre 2020 08:44 | Actualizado a 07 septiembre 2020 08:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Arribaran intervals de núvols pel nord-est del territori que circularan d'est a oest que fins al migdia deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, sobretot a la meitat est. Al llarg de la tarda els núvols seran més abundants i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt, amb més clarianes al nord-est. Sobretot seran núvols alts i mitjans, si bé al litoral i prelitoral la nuvolositat serà més compacta. A banda, a la meitat sud del litoral el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general.

Pluja

Fins a migdia no es descarta alguna precipitació feble i aïllada, sobretot a punts del litoral i prelitoral, mentre que al llarg de la tarda en són probables a la resta país. A més, al final del dia s'esperen ruixats a punts del litoral i prelitoral, sobretot al sector nord i central i en són probables a d'altres punts de la meitat est del territori. Els ruixats aniran localment acompanyats de tempesta. Seran d'intensitat entre feble i moderada. S'acumularan quantitats minses o poc abundants.

Temperatures

Temperatura mínima en descens lleuger, tret de l'extrem nord-est on serà lleugerament més alta. La màxima pujarà lleugerament.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, localment regular al litoral.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat fins a mig matí, amb cops forts de mestral al terç sud i de tramuntana a l'Empordà, sobretot de matinada. A partir d'aleshores bufarà de component nord i est entre fluix i moderat amb cops forts en general, amb predomini del gregal al litoral.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb núvols més compactes al litoral i al prelitoral, sobretot al sector central del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari