Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat amb baixada de temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 30 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dijous, 30 de setembre.

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 30 de setembre.

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, al sector central del litoral i prelitoral i a la Catalunya Central, així com a d'altres punts de l'interior del quadrant nord-est a partir de migdia. A la resta, el cel estarà serè o poc ennuvolat amb el pas de núvols alts i prims, tot i que amb creixement de nuvolades a la tarda al Pirineu i Prepirineu. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert a partir del vespre.

Precipitacions

S'esperen alguns ruixats aïllats a punts del sector central del litoral i prelitoral. A partir de migdia, també se n'esperen a l'interior del quadrant nord-est i sud de la Costa Brava. Seran d'intensitat feble o localment moderada, i acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants. Amb tot, de forma local a la tarda és possible que siguin d'intensitat forta i abundants (més de 20 mm de pluja acumulada).

Temperatura

La temperatura màxima baixarà lleugerament, si bé a punts del litoral, prelitoral, i de la resta del quadrant nord-est el descens serà moderat. Oscil·larà entre els 16 i 21 ºC al Pirineu, o localment més baixa al vessant nord, i entre els 21 i 26 ºC a la resta, o localment més alta a la vall de l'Ebre i Ponent.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, tot i que serà localment regular a zones de muntanya del prelitoral, quadrant nord-est i al vessant nord del Pirineu.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, amb cops forts i algun de molt fort al litoral. S'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud, tot i que al terç oest bufarà de component oest fluix amb cops moderats. Al final de la jornada el vent quedarà fluix i de direcció variable, tot i que amb mestral fluix o moderat a les Terres de l'Ebre.

Temas

Comentarios

Lea También