El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat amb baixada de temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 30 de setembre

29 septiembre 2021 05:32 | Actualizado a 29 septiembre 2021 09:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, al sector central del litoral i prelitoral i a la Catalunya Central, així com a d'altres punts de l'interior del quadrant nord-est a partir de migdia. A la resta, el cel estarà serè o poc ennuvolat amb el pas de núvols alts i prims, tot i que amb creixement de nuvolades a la tarda al Pirineu i Prepirineu. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert a partir del vespre.

Precipitacions

S'esperen alguns ruixats aïllats a punts del sector central del litoral i prelitoral. A partir de migdia, també se n'esperen a l'interior del quadrant nord-est i sud de la Costa Brava. Seran d'intensitat feble o localment moderada, i acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants. Amb tot, de forma local a la tarda és possible que siguin d'intensitat forta i abundants (més de 20 mm de pluja acumulada).

Temperatura

La temperatura màxima baixarà lleugerament, si bé a punts del litoral, prelitoral, i de la resta del quadrant nord-est el descens serà moderat. Oscil·larà entre els 16 i 21 ºC al Pirineu, o localment més baixa al vessant nord, i entre els 21 i 26 ºC a la resta, o localment més alta a la vall de l'Ebre i Ponent.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, tot i que serà localment regular a zones de muntanya del prelitoral, quadrant nord-est i al vessant nord del Pirineu.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, amb cops forts i algun de molt fort al litoral. S'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud, tot i que al terç oest bufarà de component oest fluix amb cops moderats. Al final de la jornada el vent quedarà fluix i de direcció variable, tot i que amb mestral fluix o moderat a les Terres de l'Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari