El Temps a Tarragona: El cel es començarà a tapar a partir del migdia

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 2 d'octubre

01 octubre 2021 09:04 | Actualizado a 01 octubre 2021 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general durant el matí, tot i que es formaran núvols baixos en trams de la meitat sud del litoral i prelitoral. A partir de migdia, la nuvolositat es farà més abundant i compacta en general, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, tant per l'arribada de núvols per l'oest com per la formació de núvols baixos al sector central del litoral, prelitoral, Catalunya Central i Prepirineu.

Precipitacions

Fins a migdia són probables alguns plugims al litoral i prelitoral central i sud. A partir de la tarda se n'esperen en aquest sector i a d'altres punts de la Catalunya Central i Prepirineu. Seran febles en conjunt, si bé localment seran localment moderats al litoral i prelitoral a partir del vespre. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més alta. La màxima serà similar al litoral i prelitoral central i sud, mentre que pujarà entre lleugerament i moderadament a la resta, sobretot al quadrant nord-est.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, tot i que serà localment regular o dolenta a punts del litoral i prelitoral. A banda, hi haurà bancs de boirina i boira matinals a punts del prelitoral i la depressió Central. Al llarg de la tarda, la visibilitat empitjorarà a punts de muntanya de l'interior fins a quedar regular o localment dolenta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort a partir de migdia a punts del litoral i a zones elevades de l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari