El Temps a Tarragona: A mig matí torna el vent amb punts de cops forts

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 20 de gener

19 enero 2022 08:20 | Actualizado a 19 enero 2022 11:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en general, tret vessant nord del Pirineu, on estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de tota la jornada. Independentment, fins al final del matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, a la depressió Central i al massís del Port que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat, si bé a l'Altiplà Central podran persistir. Per altra banda, a partir del vespre es formaran intervals de núvols al quadrant nord-est i al prelitoral sud.

Precipitacions

S'espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu, sobretot durant la tarda, que acumularà quantitats minses. La cota de neu inicialment voltarà els 1.000 metres, pujarà fins als 1.200 metres al migdia i baixarà al llarg de la tarda fins a situar-se entorn els 800 metres al vespre. Per altra banda, és possible algun ruixat aïllat, feble i minso al sector central del litoral fins a mig matí.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament, si bé l'ascens serà localment moderat al sector central del prelitoral. En canvi, a zones elevades del Pirineu baixarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima voltarà entre -6 i -1 ºC a la depressió Central, al Pirineu i al Prepirineu, entre -1 i 4 ºC al litoral sud, entre 1 i 6 ºC al litoral central i entre -4 i 1 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament al vessant nord del Pirineu i a zones elevades del conjunt del país, mentre que a la resta es mantindrà sense canvis significatius. La màxima se situarà entre 10 i 15 ºC al litoral i al prelitoral, entre 4 i 9 ºC a Ponent, al vessant nord del Pirineu i a l'altiplà Central i entre 8 i 13'°C a la resta de l'interior.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, en general, tret del vessant nord del Pirineu, on serà entre regular i dolenta al llarg de tota la jornada. A més, fins a mig matí serà localment entre regular i dolenta a punts de la depressió Central i de l'interior de la vall de l'Ebre per la presència d'alguns bancs de boira o boirina.

Vent

Durant les primeres hores del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb règim de terral al litoral. Amb el pas de les hores, s'anirà imposant el vent de component nord i oest, entre fluix i moderat amb alguns cops forts al litoral, mentre que a l'interior quedarà fluix i variable amb estones de vent fluix de component oest. A banda, bufarà vent de component nord al Pirineu i tramuntana al nord de l'Alt Empordà amb cops forts i algun de molt fort, i mestral al sud del Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre amb cops forts. Amb tot, al nord del sector central del litoral, a estones el vent es mantindrà fluix i de direcció variable amb predomini del component sud i oest.

Comentarios
Multimedia Diari