El Temps a Tarragona: Afluixa la xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 2 de juliol

01 julio 2020 15:16 | Actualizado a 01 julio 2020 15:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat al Pirineu i Prepirineu, sobretot sector occidental amb alguna clariana transitòria al final del matí; a la resta fins al final del matí i de nou a partir del vespre el cel romandrà entre poc i mig ennuvolat, sobretot a punts del litoral i prelitoral sud, i punts de la depressió Central. A banda, a partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert al Pirineu, Prepirineu, quadrant nord-est i a punts de la resta del prelitoral.

Pluja

De matinada i fins a primera hora del matí s'espera alguns ruixats dispersos al quadrant nord-oest, i no se'n descarten a altres punts del terç nord. A partir de migdia s'esperen xàfecs d'intensitat entre feble i moderada a punts del Pirineu, Prepirineu, quadrant nord-est i massís del Port. Les precipitacions aniran acompanyats de tempesta i no es descarta que de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats poc abundants de precipitació, localment abundants.

Temperatures

Temperatura mínima similar; oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament o moderadament més baixa i oscil·larà entre 23 i 28 ºC al Pirineu, entre 27 i 32 ºC a la resta del territori, tret de punts de la depressió Central, ponent i vall de l'Ebre on oscil·larà entre 30 i 35 ºC.

Vent

Fins les primeres hores del matí el vent bufarà fluix i de direcció variable. A partir de llavors, s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i de component sud i oest a l'interior. Independentment, a l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb ratxes fortes, sobretot a partir del vespre.

Tendència per a demà

De matinada cel entre mig i molt ennuvolat en general, si bé a punts del Pirineu i Prepirineu el cel romandrà cobert o molt ennuvolat. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i es restringirà a punts del quadrant nord-est, litoral i prelitoral central i vessant nord del Pirineu. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est que deixaran el cel mig o molt ennuvolat, puntualment cobert; a la resta del país estarà serè o poc ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari