El Temps a Tarragona: Alerta groga per pluja

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 15 de novembre

14 noviembre 2018 18:47 | Actualizado a 15 noviembre 2018 08:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre molt ennuvolat i cobert al litoral i prelitoral, i entre mig i molt ennuvolat a la resta. La nuvolositat serà més trencada al vessant nord del Pirineu.

S'esperen precipitacions al llarg del dia, més continuades i extenses al terç sud i al quadrant nord-est, i més disperses a altres zones del litoral, prelitoral i la depressió Central. A la resta del territori seran probables de més aïllades. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants en general. Malgrat això, al litoral i prelitoral i resta del quadrant nord-est localment podran ser fortes i s'acumularan quantitats entre abundants i molt abundants (més de 50 mm en 25 hores), si bé és possible que als dos extrems les quantitats acumulades siguin extremadament abundants (més de 100 mm en 24h). Les precipitacions aniran localment acompanyades de tempesta i no es descarta de calamarsa o pedra petita. La cota de neu se situarà entorn dels 2400 metres.

Temperatures

Les temperatures mínimes quedaran semblants o lleugerament més altes, es mourà entre els 2 i 7 ºC al pirineu, entre els 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre els 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre els 12 i 17 ºC al litoral. La màxim serà semblant o lleugerament més baixa i oscil·larà entre els 12 i 17ºC al Pirineu, i entre els 15 i 20 ºC a la resta.

Vent

Bufarà vent de component est entre fluix i moderat arreu, amb algun cop fort durant les hores centrals del dia.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat al litoral nord i al vessant sud del Pirineu. A la resta, cel entre molt ennuvolat i cobert, si bé al final del dia s'obriran clarianes al litoral i prelitoral.

De matinada s'esperen precipitacions disperses a qualsevol punt del litoral i prelitoral. La resta del dia es concentraran a l'extrem sud i no es descarten a altres zones de la meitat oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumulacions entre minses i poc abundants, localment abundants al sud.

Comentarios
Multimedia Diari