Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Alerta groga per pluja al matí

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 9 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel entre molt ennuvolat i cobert fins a primeres hores del matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà per l'oest i quedarà restringida al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat. Per la seva banda, a la resta de territori quedarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims a partir de la tarda. Independentment, durant la tarda creixeran algunes nuvolades al quadrant nord-est.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta. Es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, i entre 8 i 13 ºC a la resta. Màxima semblant o lleugerament més alta. Oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu i l'altiplà Central, i entre 15 i 20 ºC a la resta.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable. Al matí s'imposarà el vent de components nord i oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts. A l'Empordà bufarà la tramuntana, més reforçada durant el matí amb alguns cops forts, i a les Terres de l'Ebre entrarà el mestral moderat amb cops forts, i algun de molt fort. A banda, durant la tarda hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al quadrant nord-est.

Tendència per a demà

El cel estarà mig o molt ennuvolat per la circulació de núvols alts i mitjans d'oest a est, sobretot fins a migdia. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest, sobretot al Pirineu i Prepirineu on estarà localment cobert.

Temas

Comentarios

Lea También