Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Alerta groga per vent

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 9 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat arreu per algunes bandes de núvols alts. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada, tot i que amb algunes clarianes transitòries durant el matí. A més, a partir del vespre, el cel quedarà mig o puntualment molt ennuvolat a altres punts de l'extrem nord del territori, i sobretot del Pirineu. A la tarda es formaran alguns intervals de núvols a punts del litoral i del prelitoral central. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos a Ponent, a l'Altiplà Central, així com a l'interior de les Terres de l'Ebre fins a mig matí, si bé podran persistir localment a Ponent fins a migdia.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, sobretot al terç sud i a l'Empordà on pujarà lleugerament. Tot i així, al Pirineu baixarà entre lleugerament i moderadament, tret del vessant nord on pujarà lleugerament. Es mourà entre els -8 i -3 ºC, entre els -6 i -1 ºC al Prepirineu, la depressió Central i al prelitoral nord, entre els -1 i 4 ºC al prelitoral i entre els 4 i 9 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa, tret de Ponent i terç sud on serà similar o lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 5 i 10 ºC al Pirineu, més baixa al seu vessant nord, entre els 8 i 13 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 9 i 14 ºC al prelitoral i entre els 11 i 16 ºC al litoral.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, en general. Amb tot, al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta tot i que al matí millorarà i serà bona o puntualment regular. A més, a cotes altes del vessant nord del Pirineu es produirà el fenomen del torb a partir de migdia. A banda, la visibilitat puntualment quedarà regular o dolenta fins a mig matí a valls i fondalades interiors, per la presència d'alguns bancs de boira o boirina que localment seran persistents fins a migdia a Ponent.

Vent

Vent de component nord entre fluix i moderat arreu, amb cops forts i alguns de molt forts als cims del Pirineu, punts del terç sud i l'Alt Empordà on és possible que puntualment siguin extremadament forts. A punts de l'interior del quadrant nord-est, el vent serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè en general. Amb tot, al Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat, especialment al nord del sector on estarà entre molt ennuvolat i cobert. A més, hi haurà intervals de núvols al litoral de l'Alt Empordà i al cap de Begur. A més, de matinada hi haurà intervals de núvols al litoral central.

Temas

Comentarios

Lea También