El Temps a Tarragona: Alerta per vent i pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 30 d'octubre

29 octubre 2018 18:12 | Actualizado a 17 noviembre 2018 13:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, o puntualment mig ennuvolat al nord-oest. Al llarg de la tarda, la nuvolositat augmentarà progressivament fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert arreu.

A partir de mitja tarda s'iniciarà precipitació feble i dispersa pel terç oest i sud, que amb el pas de les hores s'estendrà arreu, sobretot a la meitat sud i al vessant sud del Pirineu. Serà d'intensitat entre feble i moderada, o localment forta al litoral sud al final del dia. La quantitat de precipitació acumulada serà entre minsa i poc abundant en general, tot i que és possible que sigui localment abundant al litoral sud i al vessant sud del Pirineu i Prepirineu. La cota de neu pujarà dels 1600 metres als 1800 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa; rondarà entre els -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -2 i 3 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 1 i 6 ºC al prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral. La temperatura màxima pujarà lleugerament; oscil·larà entre els 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i a la resta del territori entre 12 i 17 ºC, puntualment més alta a les Terres de l'Ebre.

Vent

Fins a mig matí bufarà vent de component oest a la meitat sud. Serà entre fluix i moderat amb cops forts, i alguns de molt forts de matinada al litoral i prelitoral. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del vent de component oest. A partir de mig matí s'imposarà vent de component sud arreu, entre fluix i moderat. Es reforçarà a partir de migdia a la meitat nord del litoral on hi haurà cops forts.

Tendència per a demà

Al vessant sud del Pirineu i Prepirineu el cel estarà cobert tota la jornada. A la resta, fins a migdia el cel estarà molt ennuvolat o cobert en general. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar i quedarà mig ennuvolat en general o puntualment molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari