El Temps a Tarragona: Alerta taronja per pluja

La previsió meteorològica d'aquest dijous 18 d'abril

17 abril 2019 09:59 | Actualizado a 18 abril 2019 05:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

La nuvolositat de tipus alt i mitjà augmentarà ràpidament de matinada i deixarà el cel molt ennuvolat o cobert per la resta del dia, amb clarianes al nord-est fins al migdia i nuvolositat més abundant i compacta a partir de migdia al terç sud.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament i la màxima serà semblant, tot i que pujarà lleugerament al litoral. La mínima quedarà entre 8 i 13 ºC al litoral i entre 5 i 10 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre 16 i 21 ºC en conjunt.

Precipitacions

A partir de mitja tarda arribaran precipitacions febles a l'extrem sud del país, localment moderades. Acumularan quantitats minses o poc abundants en general, tot i que a la serralada del Port seran localment abundants (fins a 50 mm en 24 hores). Podran anar acompanyades de fang.

Vent

El vent bufarà entre fluix i moderat amb ratxes fortes de component est, amb predomini del gregal al litoral. A més, hi haurà ratxes de vent molt fortes a la meitat sud del litoral i el prelitoral i a la Catalunya central, en especial a la tarda.

Tendència per a demà

La nuvolositat augmentarà ràpidament de matinada i deixarà el cel molt ennuvolat o cobert la resta del dia.

Comentarios
Multimedia Diari