El Temps a Tarragona: Algun cop fort de vent al Camp

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 14 de novembre.

13 noviembre 2021 17:03 | Actualizado a 14 noviembre 2021 10:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, amb la presència d'intervals de núvols baixos al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central que deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est que, a la tarda, s'estendran pel sector central del litoral i prelitoral. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel es mantindrà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de tot el dia. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a la depressió Central, si bé localment podran persistir fins a migdia.

Pluja

A partir de migdia s'esperen ruixats d'intensitat feble o moderada a l'interior del quadrant nord-est que, al llarg de la tarda i el vespre, s'estendran a la resta del sector central del litoral i prelitoral. No es descarta localment alguna tempesta. Independentment, s'espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu, essent més continuada a partir de mitja tarda, i no se'n descarta a la resta de l'extrem nord de la serralada a partir de mitja tarda. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, en general. La cota de neu baixarà dels 1.900 metres de matinada als 1.400 metres al final de la jornada.

Temperatures

La temperatura, tant mínima com màxima, serà semblant o lleugerament més baixa. Malgrat això, a punts del nord de Ponent i l'altiplà central pujarà lleugerament o localment moderadament. La temperatura mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i la depressió Central, i entre 6 i 11 ºC al litoral i prelitoral. La màxima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, localment més baixa al vessant nord del Pirineu, entre 15 i 20 ºC al litoral i al prelitoral sud, i entre 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

De matinada el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral fluix al litoral. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el component sud a la meitat est i el component oest a la resta, d'intensitat fluixa amb cops moderats. Al final del dia predominarà el component nord entre fluix i moderat, llevat del sector central del litoral i prelitoral, on es mantindrà el component sud i est, també entre fluix i moderat. Independentment, bufarà tramuntana moderada amb cops forts i algun de molt fort al nord de la Costa Brava i mestral entre fluix i moderat amb cops forts al sud del Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

La visibilitat serà bona, si bé al vessant nord del Pirineu serà regular, i a cotes mitjanes d'aquest sector, a estones dolenta. Tot i això, fins a mig matí serà regular o localment dolenta a punts de la depressió Central per la presència de boirina i d'algun banc de boira que localment persistirà fins al final del matí.

Comentarios
Multimedia Diari