El Temps a Tarragona: Ambient gairebé estival

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 7 de maig 

06 mayo 2021 09:21 | Actualizado a 06 mayo 2021 19:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans fins a migdia, més compactes al vessant nord del Pirineu on quedarà entre mig i molt ennuvolat. Tot i això, a punts del litoral hi haurà alguns intervals de núvols baixos, més extensos a partir del vespre a punts de la meitat sud del litoral i prelitoral. A més, creixeran nuvolades a partir de migdia a zones de muntanya del Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, i de forma més aïllada a altres punts del prelitoral.

Pluges

A la tarda s'esperen ruixats o al Pirineu i Prepirineu oriental i en són probables a la resta de la serralada. Seran entre minsos i poc abundants i d'intensitat entre feble i moderada. També és possible algun ruixat aïllat i minso a altres punts de l'interior del quadrant nord-est. No es descarta que localment algun ruixat vagi acompanyat de tempesta.

Temperatura

La temperatura mínima serà similarment o lleugerament més alta, i la màxima pujarà lleugerament en general, o localment moderadament al litoral sud, tot i que al Pirineu i a la resta de l'extrem nord-est serà similar o lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, o puntualment regular a punts del litoral a l'inici i final del dia.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i final del dia, amb terral matinal al litoral. Al llarg del matí s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est al quadrant nord-est i la resta del litoral, tot i que a l'extrem sud predominarà el mestral fins al final del matí. A la resta del territori, bufarà de component oest fluix o moderat, que minvarà progressivament al llarg de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari