El Temps a Tarragona: Ambient general sense grans variacions

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 7 d'agost

06 agosto 2020 11:06 | Actualizado a 06 agosto 2020 11:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general, si bé es formaran algunes nuvolades a punts de muntanya a partir de migdia. A més, al final del dia arribaran bandes de núvols alts i alguns de mitjans pel terç oest. A banda, de matinada i al final del dia hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral sobretot al sud de la zona i al terç nord del sector.

Pluja

S'esperen ruixats a punts del Pirineu, sobretot al sector occidental, a partir de migdia. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta al terç nord del país i sense canvis importants a la resta. Es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 19 i 24 ºC al litoral central i sud, i entre 15 i 20 ºC a la resta. Temperatura màxima entre lleugerament i moderadament més alta, si bé a punts del litoral serà similar o pujarà lleugerament. A banda, l'ambient serà xafogós al litoral. Oscil·larà entre 28 i 33 ºC al litoral, entre 34 i 39 ºC al Pla de Lleida, i entre 32 i 33 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final de dia. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats, serà més reforçat al litoral, sobretot la meitat nord, i al prelitoral sud i central on hi haurà alguns cops forts a la tarda.

Tendència per demà

Cel serè o poc ennuvolat en general per núvols alts i alguns de mitjans, si bé a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord del país que deixaran el cel mig o molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari