El Temps a Tarragona: Arriba l'onada de calor

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 11 d'agost

10 agosto 2021 17:50 | Actualizado a 11 agosto 2021 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a mig matí dominarà l'ambient assolellat, tot i que amb intervals de núvols a la meitat sud del litoral i prelitoral. A partir de llavors arribaran núvols mitjans pel sud del territori on quedarà entre mig i molt ennuvolat. Progressivament la nuvolositat augmentarà, sobretot a la depressió Central, a la resta del terç oest i a la resta del litoral i prelitoral. A banda, durant la tarda creixeran algunes nuvolades al Pirineu.

Precipitacions

A partir de migdia tarda és possible algun ruixat feble i minso al Pirineu i Prepirineu i a partir de mitja tarda al terç oest del territori.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Els valors es mouran entre 15 i 20 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 18 i 23 ºC a la resta. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Els valors oscil·laran entre 30 i 35 ºC al Pirineu, al litoral i al prelitoral, i entre 34 i 39 ºC a la resta del territori. Els més elevats es donaran a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o regular, sobretot al litoral.

Vent

A l'inici i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà fluix amb cops moderats de component est al litoral, i de component sud a la resta.

Comentarios
Multimedia Diari