El Temps a Tarragona: Arriben les nuvolades

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 20 d'abril

19 abril 2021 10:14 | Actualizado a 19 abril 2021 17:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre molt ennuvolat i cobert arreu del territori. A la tarda hi haurà algunes clarianes per l'oest.

Precipitacions

Fins a mig matí és possible algun ruixat feble i aïllat al terç oest. A partir de llavors s'espera precipitació continuada al terç nord del territori i són probables ruixats de distribució irregular a la resta, sobretot a punts del terç oest i prelitoral, així com al final del dia a la meitat sud del litoral. La precipitació serà d'intensitat feble, tot i que a partir de migdia serà puntualment moderada i és possible que localment amb alguna tempesta al Pirineu, Prepirineu i massís del Port. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, o localment abundants al Pirineu i Prepirineu occidental. Cota de neu: de 1.600 a 1.800 metres.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més alta, si bé l'ascens serà puntualment moderat. Es mourà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu, entre els 2 i 7 ºC al Prepirineu i la Depressió Central, entre els 4 i 9 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre els 7 i 12 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa en general o moderadament més baixa a l'interior de la meitat oest, tot i que pujarà lleugerament al prelitoral nord. Oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 15 i 20 ºC a l'extrem nord-est i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Visibilitat

Serà entre bona i regular en general, puntualment dolenta en moments de precipitació. A banda, al llarg de la jornada hi haurà bancs de boira i boirina a diferents punts de muntanya.

Vent

Vent fluix i variable en general fins a primeres hores del matí i de nou al final del dia. La resta de la jornada, s'imposarà el vent de component sud i est, fluix amb cops moderats. Bufarà més reforçat al litoral, sobretot a la tarda i al nord de la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari