Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Arriben núvols

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 19 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dijous, 19 d'agost. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 19 d'agost. Foto: Meteocat

Situació general

De matinada i al final del dia hi haurà núvols baixos a punts del litoral i prelitoral i a la depressió Central. Al llarg del matí el cel tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat, localment cobert a la meitat sud del país, mentre que a la meitat nord es mantindrà serè o poc ennuvolat. A partir del final del matí creixeran nuvolades en zones de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu, al massís del Port i al prelitoral.

Precipitacions

Fins a final del matí s'esperen ruixats locals, febles i minsos a punts de la meitat sud del país, sobretot al sector del litoral i prelitoral. A partir d'aleshores s'esperen ruixats a punts de muntanya, sobretot de la meitat nord del territori. En general serà d'intensitat feble, localment moderada i acumularà quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. A més, localment podran anar acompanyats de tempesta i pedra.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més baixa, sobretot a la meitat sud del litoral i prelitoral, i a la Catalunya Central.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé a les zones de muntanya podrà quedar regular, sobretot en moments de xàfec i al principi i final del dia.

Vent

A l'inici i final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component sud, entre fluix i moderat amb cops forts durant la tarda al sud del Pla de Lleida i a l'interior de Terres de l'Ebre. Independentment, fins a primera hora del matí bufarà tramuntana, moderada amb cops forts, a l'extrem nord de l'Alt Empordà.

Temas

Comentarios

Lea También