El Temps a Tarragona: Arriben pluges

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 25 d'agost

24 agosto 2021 08:33 | Actualizado a 24 agosto 2021 08:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat oest si bé, amb l'obertura d'algunes clarianes transitòries al matí, i poc ennuvolat a la resta. A partir de mig matí, la nuvolositat augmentarà per l'oest i creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i al Prepirineu. En general, el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat arreu, sobretot al Pirineu, Prepirineu i resta del terç oest. Al final del dia, la nuvolositat minvarà en conjunt.

Precipitacions

Fins a migdia és probable precipitació aïllada a punts del terç oest. A partir de llavors s'esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, Prepirineu, altres punts del terç oest i del nord de la Catalunya central, mentre que en són possibles a altres punts del país. Serà d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. És probable que vagi acompanyada localment de tempesta.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o localment regular a punts de muntanya i sobretot en moments de xàfec.

Vent

A l'inici i final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable. Durant la resta de la jornada s'imposarà vent d'intensitat fluixa amb cops moderats, de component sud i est al litoral i prelitoral i de component sud a la resta. A banda, fins a primera hora del matí hi haurà tramuntana entre fluixa i moderada amb algun cop fort de matinada a l'Empordà.

Comentarios
Multimedia Diari