El Temps a Tarragona: Arriben pluges de cara al cap de setmana

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 31 de juliol

30 julio 2021 07:49 | Actualizado a 30 julio 2021 08:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Durant la matinada augmentarà la nuvolositat pel terç oest, en aquest sector quedarà molt ennuvolat o cobert mentre que a la resta es mantindrà poc ennuvolat, tot i que intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral i a la Catalunya Central.

Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà d'oest a est i creixeran nuvolades a partir de migdia. Amb tot, a la tarda el cel quedarà molt ennuvolat o cobert al Pirineu, Prepirineu i al quadrant nord-est, i entre mig i molt ennuvolat a la resta.

Al final del dia s'obriran clarianes per Ponent i el terç sud.

Precipitacions

Durant la matinada s'espera precipitació pel terç oest, sobretot al Pirineu, Prepirineu i al terç sud. Al matí es farà més extensa i afectarà altres punts del Pirineu. A partir de migdia, s'esperen ruixats a qualsevol punt, sobretot al Pirineu, Prepirineu, l'interior de la meitat est del país i terç sud.

Al final del dia la precipitació tendirà a restringir-se al quadrant nord-est i al sector central del litoral i prelitoral. La precipitació serà d'intensitat entre feble i moderada, anirà sovint acompanyada de tempesta i localment de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, localment abundants al Pirineu i Prepirineu i quadrant nord-est. Tot i això, és possible algun ruixat fort a partir de migdia a la meitat est i al massís del Port.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, tot i que al terç oest baixarà entre moderadament i acusadament.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general. A zones de muntanya, serà entre regular i dolenta, així com fins a mig matí a d'altres punts del terç oest i la Catalunya Central. A banda, en moments de precipitació, la visibilitat serà localment dolenta.

Vent

El vent serà fluix i variable de matinada amb predomini del terral al litoral. La resta del dia, el vent bufarà entre fluix i moderat de component sud i est al litoral i de component sud i oest a l'interior. Independentment, a l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts i algun de molt fort al nord del cap de Creus, sobretot al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari