El Temps a Tarragona: Avís per vent a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 8 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 8 de novembre. FOTO: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 8 de novembre. FOTO: Meteocat

Situació general

El cel estarà serè en general, o puntualment entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i mitjans a la meitat oest. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat fins a mig matí, mig ennuvolat fins a mitja tarda.

Precipitacions

Fins a migdia s'espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats minses, o localment poc abundants a cotes altes, de precipitació. La cota de neu baixarà dels 1.800 fins a 1.400 metres.

Temperatura

Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu. Tot i això, al vessant nord del Pirineu serà entre regular i dolenta fins a mig matí i passarà a ser regular o bona a partir de llavors.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat arreu, amb cops forts a zones altes del Pirineu i Prepirineu i a les Terres de l'Ebre, on bufarà mestral. A l'Empordà, bufarà tramuntana amb ratxes fortes i molt fortes sobretot al litoral i al nord de l'Alt Empordà. Malgrat tot, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable a l'interior del quadrant nord-est, litoral central i nord de la depressió Central.

Temas

Comentarios

Lea También