El Temps a Tarragona: Baixen les màximes

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 6 d'agost

05 agosto 2021 07:47 | Actualizado a 05 agosto 2021 08:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, si bé durant les hores centrals del dia hi haurà el creixement d'alguns núvols d'evolució i alguna nuvolada a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i del prelitoral central i sud que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud i a punts de l'interior fins a mig matí i, novament, al final de la jornada.

Precipitacions

Fins a migdia és possible algun ruixat feble i minso a punts del litoral i prelitoral sud.

Temperatura

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta. La màxima baixarà lleugerament.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, transitòriament regular per la presència de nuvolositat de tipus baix a trams del litoral i a l'interior durant el matí i novament al vespre.

Vent

Al litoral i prelitoral bufarà el component est, fluix amb algun cop moderat. A la resta de l'interior serà fluix i de direcció variable fins a mig matí. A partir d'aleshores s'imposarà el component sud fluix. Al final de la jornada, el vent serà fluix i de direcció variable arreu. Independentment, hi haurà tramuntana fluixa al litoral nord fins a migdia, si bé fins a primera hora del matí serà d'intensitat entre fluixa i moderada. Durant les hores centrals de la jornada bufarà vent de component sud i est arreu, d'intensitat entre fluixa i moderada.

Comentarios
Multimedia Diari