El Temps a Tarragona: Baixen les mínimes i les màximes es mantenen

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 22 de setembre

21 septiembre 2020 07:56 | Actualizado a 21 septiembre 2020 18:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat anirà minvant fins quedar el cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé hi haurà alguns intervals de núvols a la Costa Central i a l'extrem nord-est fins a mig matí. A partir d'aleshores creixeran nuvolades a zones de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors, sobretot a l'extrem nord del país.

Pluja

De matinada és possible algun ruixat a punts del quadrant nord-est i resta del litoral i prelitoral central. A banda, a partir del final del matí s'esperen xàfecs, localment acompanyats de tempesta i pedra, a punts de muntanya, preferentment a l'extrem nord del Pirineu i a zones del litoral i prelitoral, sobretot al nord del sector. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, tret de la zona avisada on és possible que siguin localment d'intensitat forta i puguin acumular quantitats abundants de precipitació.

Temperatures

La mínima baixarà lleugerament arreu, tret de punts de la meitat nord on serà similar. Voltarà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 14 i 19 ºC a la resta, localment més alta al litoral central. La màxima serà similar; rondarà els 18 i 23 ºC al Pirineu i entre els 23 i 28 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, puntualment regular en moment de xàfec. De matinada hi haurà boirina a valls i fondalades de l'interior, sobretot a punts de la meitat est del país.

Vent

Fins a mig matí i, de nou, a la nit quedarà fluix i variable, amb predomini del terral al litoral fins a primera hora del matí. Al centre del dia s'imposarà el component sud i oest al litoral i prelitoral, i el component oest a la resta. En general, d'intensitat entre fluixa i moderada. Independentment, fins a final del matí bufarà el mestral a les Terres de l'Ebre i la tramuntana a l'extrem nord del litoral nord. Seran d'intensitat moderada amb cops forts.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé podran aparèixer alguns intervals de núvols baixos davant la Costa Central i sud de la Costa Brava. A partir de finals del matí arribaran bandes de núvols per l'oest del país que deixaran el cel mig ennuvolat durant la tarda, sobretot a la meitat oest del territori, alhora que creixeran algunes nuvolades a l'extrem nord del Pirineu, sobretot al sector occidental.

Comentarios
Multimedia Diari