Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Baixen lleugerament les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 1 de juny 

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè arreu del territori, si bé fins a mig matí i de nou final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. A més, a partir de mig matí i fins a mitja tarda creuaran núvols mitjans d'oest a est del territori, que localment seran en forma de nuvolades. A banda, a partir de migdia hi haurà el creixement de noves nuvolades a punts del Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est, així com alguns núvols d'evolució a altres punts del prelitoral.

A partir de migdia s'espera algun ruixat a punts del Pirineu, és probable al Prepirineu, i possible a l'interior del nord-est. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats minses, localment poc abundants. Les precipitacions aniran acompanyades localment de tempesta i es possible també de calamarsa.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, i màxima lleugerament més baixa, tot i que localment el descens serà moderat. La mínima oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu, depressió central i prelitoral, i entre 18 i 23 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 30 i 35 ºC al Pirineu, entre 33 i 38 ºC al Prepirineu i depressió central, entre 31 i 36 ºC al prelitoral, i entre 27 i 32 ºC al litoral.

La visibilitat serà bona en general, si bé hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió i alguna boirina de matinada a punts del litoral.

Vent 

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s'imposarà el component sud a l'interior, i el component sud i est al litoral; ambdós bufaran d'intensitat entre fluix i moderat amb alguns cops forts al terç sud.

Temas

Comentarios

Lea También