El Temps a Tarragona: Baixen lleugerament les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 3 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest divendres, 3 de juliol. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 3 de juliol. Foto: Meteocat

Previsió per a avui

De matinada cel entre mig i molt ennuvolat en general, si bé a punts del terç nord el cel romandrà cobert o molt ennuvolat. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i es restringirà a punts del quadrant nord-est, i al litoral i prelitoral central. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est que deixaran el cel mig o molt ennuvolat, puntualment cobert; a la resta del país estarà serè o poc ennuvolat.

Pluja

Fins a primera hora del matí s'esperen xàfecs a punts de la meitat nord del territori, més extensos i intensos al terç nord i al litoral central. A partir de mig matí s'esperen ruixats i xàfecs a punts del quadrant nord-est i de la resta del Pirineu i Prepirineu; seran d'intensitat entre feble i moderada i localment acompanyats de tempesta. Malgrat tot, de matinada localment seran forts i és possible que vagin acompanyats de calamarsa. Acumularan quantitats poc abundants de precipitació, localment abundants a punts de l'interior del terç nord.

Temperatures

La temperatura baixarà lleugerament o moderadament, tant mínima com màxima, si bé a punts del litoral sud la temperatura màxima serà lleugerament més alta. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 14 i 19 ºC a la resta de l'interior, i entre els 18 i 23 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 19 i 24 ºC al vessant nord del Pirineu, entre els 26 i 31 ºC a la resta de la meitat oest, i entre els 23 i 28 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà tramuntana moderada amb ratxes fortes a l'Empordà tot el dia i mestral al terç sud entre fluix i moderat al terç sud fins a migdia i al final de la jornada. A la resta del país bufarà vent entre fluix i moderat de component oest, tot i que a l'interior del quadrant nord-est, al sector central del litoral i del prelitoral i a punts de la Catalunya central bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini dels components sud i est.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà alguns núvols baixos a punts del quadrant nord-est i nord de la depressió Central. Al centre del dia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya del Pirineu, Prepirineu i massís del Port. Per altra banda, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral central, que al final del dia s'estendran a altres punts de la meitat sud del litoral i prelitoral.

Temas

Comentarios

Lea También