El Temps a Tarragona: Bon dia durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 24 d'agost

23 agosto 2019 16:27 | Actualizado a 16 septiembre 2019 17:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat en general. Amb tot, a la tarda creixeran núvols d'evolució diürna i alguna nuvolada al Pirineu i Prepirineu. A més, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos al dos extrems del litoral que a la nit podran aparèixer en qualsevol punt del litoral.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

Temperatures

Temperatura semblant o lleugerament més alta, tant la màxima com la mínima. La mínima es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre 18 i 23 ºC al litoral i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 26 i 31 ºC al Pirineu, entre 28 i 33 ºC al Prepirineu, altiplà Central i litoral, i entre 30 i 35 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Amb tot, a l'inici i al final del dia serà localment regular al litoral.

Vent

Vent fluix i variable al principi i al final del dia, amb terral fluix al litoral central de matinada i vent fluix de component sud al litoral nord a partir del vespre. La resta del dia el vent bufarà de component sud, fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i prims. A més, al principi i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, i a partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu i Prepirineu.

No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu durant la tarda.

Temperatura semblant, tant la màxima com la mínima.

Visibilitat entre bona i excel·lent. Amb tot, a l'inici i al final del dia serà localment regular al litoral.

Vent fluix i variable al principi i al final del dia, amb terral fluix al litoral central de matinada. La resta del dia el vent bufarà de component sud i est a la meitat est i de component sud a la resta, fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari