El Temps a Tarragona: Calor amb temperatures per sobre els 30 graus

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 5 de juliol

04 julio 2020 18:57 | Actualizado a 04 julio 2020 19:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Estarà serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé es formarà algun interval de núvol baix a punts del litoral, sobretot al principi i al final del dia i a la meitat sud de la zona. Hi haurà núvols d'evolució a punts de muntanya del Pirineu, Prepirineu i prelitoral a partir de migdia. A banda, de matinada i fins a primera hora del matí creuaran bandes de núvols alts i mitjans.

Pluja

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament i oscil·larà entre 17 i 22 ºC, 13 i 18 a la resta de l'interior, si bé al Pirineu es mourà entre 11 i 16 ºC. Per la seva banda, la temperatura màxima també pujarà lleugerament i oscil·larà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i litoral central, i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori, si bé a ponent i vall de l'Ebre serà localment més alta.

Vent

Bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà, sobretot al principi i al final de la jornada i al nord del sector. També bufarà mestral entre fluix i moderat al terç sud fins al final del matí. A la resta bufarà fluix i de direcció variable fins a les primeres hores del matí i al final del dia, i entre fluix i moderat de component sud al centre de la jornada.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat fins a migdia. Al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del vessant nord del Pirineu, i també a punts del litoral en especial al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari