El Temps a Tarragona: Calor de ple estiu

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 13 de juny

12 junio 2021 19:08 | Actualizado a 12 junio 2021 19:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat. A la tarda, però, creixeran algunes nuvolades al Prepirineu oriental i al Pirineu, i núvols d'evolució a altres punts de muntanya. A banda, arribaran algunes bandes de núvols alts pel sud del país a partir del matí.

Pluges

A la tarda és possible algun ruixat aïllat, feble i minso a l'extrem nord del Pirineu.

Temperatura

La temperatura, tant mínima com màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta, sobretot la màxima. Ambient molt calorós al centre del dia. Els valors mínims es mouran entre 17 i 22 ºC al litoral, entre 13 i 18 ºC al prelitoral i a la depressió Central, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, i entre 9 i 14 ºC al Pirineu. Per la seva banda, els valors màxims oscil·laran entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral, entre 32 i 37 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre 30 i 35 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent.

Vent

De matinada bufarà terral fluix al litoral, mentre que el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma. Durant les hores centrals del jorn bufarà entre fluix i moderat de component sud i est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est, i entre fluix i moderat de component sud a la resta de l'interior. Hi haurà algun cop fort al litoral, prelitoral i a la Vall de l'Ebre. Al final del dia quedarà novament fluix i variable, amb terral al litoral, per bé que persistirà el component est a les Terres de l'Ebre i a Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari