El Temps a Tarragona: calor extrema a les portes del cap de setmana

La previsió meteorològica d'aquest dijous 25 de juliol

24 julio 2019 11:38 | Actualizado a 24 julio 2019 11:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat, amb cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims que seran més abundants al final del dia al terç oest. Creixeran núvols d'evolució diürna al centre del dia al Pirineu que podran deixar el cel mig ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot als dos extrems, i a la vall de l'Ebre.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, mentre que la màxima baixarà lleugerament. Es mantindrà l'ambient calorós en conjunt i xafogós al litoral. La mínima es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 19 i 24 ºC al litoral i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori. La màxima oscil·larà entre 28 i 33 ºC al litoral, entre 30 i 35 ºC al Pirineu, entre 35 i 40 ºC a Ponent i entre 33 i 38 ºC a la resta del país.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final de la jornada. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat amb algunes ratxes fortes.

Tendència per a demà

De matinada augmentarà la nuvolositat d'oest a est fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en general. A banda, creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot als dos extrems, i a la vall de l'Ebre.  A partir de migdia s'espera precipitació al Pirineu, al Prepirineu i al massís del Port. A la resta del terç oest n'és probable. En general, serà en forma de ruixat i serà d'intensitat entre feble i moderada, localment anirà acompanyada de tempesta i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació.

Comentarios
Multimedia Diari